Resultaten voor app

 
app
Mobiele app Wikipedia.
zien graag native apps in hun stores, de kosten voor het ontwikkelen van meerdere apps zijn echter relatief hoog. Na de installatie kan de app geopend worden via een pictogram op het dashboard van het scherm. Vaste grafische elementen, zoals beeldmateriaal en navigatiestructuur, zijn al op de telefoon geïnstalleerd.
apps
Android-apps op Google Play.
Sla foto's' op je telefoon voorgoed op en deel ze. iScanner: PDF-scanner app om documenten te scannen. BP Mobile LLC. iScanner is een PDF-scanner app om documenten, foto's, tekst als PDF te scannen. Plant Nanny Drink Water Reminder and Tracker.
app
Action app Action.com.
instagram verwijderen
Apps van Squla Speel de Quizzen op Mobiel en Tablet Altijd en Overal.
Squla spelen doe je overal met de Squla-app. Het werkt heel simpel: download de app gratis en log in met je Squla-account. Je kind speelt alle quizzen en games op tablet en mobiel. Of speel samen met vrienden en doe een Watergevecht tegen elkaar. Download ook als ouder de Squla-app, log in met je ouderaccount en volg gemakkelijk de voortgang van je kind. Heb je nog geen Squla? Download dan ook de app en speel vrijblijvend enkele quizzen! Google Play Store. Op welke apparaten werkt Squla het beste? Je kunt Squla spelen op de computer, tablet en mobiele telefoon.
Inloggen Nextdoor.
Flagging this content will notify both the author and your Nextdoor Leads that it may violate the Nextdoor Guidelines. If you no longer wish to see messages from this author, you can mute them to hide their messages from your feed.
Download de Augeo Qurve app voor jouw vakgebied.
Open op je smartphone de AppStore of Google Play en download de Qurve App. Stap 3: Log in met je e-mailadres. Na installatie van de Qurve app kun je met behulp van een van bovenstaande activatiecodes en je e-mailadres inloggen in de app.
App downloaden Picnic.
Veel plezier met Picnic! Heb je een vraag of kunnen we je ergens mee helpen? Stuur gerust een mailtje naar service@picnic.nl. Download de Picnic-app. De gratis Picnic-app is beschikbaar voor Android en iOS. Download m gauw! App downloaden App downloaden.
9292 reist met je mee 9292.nl.
Contrast verhogen Hoog contrast uit. Menu gesloten, klik om te openen. Alle verstoringen Ongeplande verstoringen Geplande verstoringen. Trein Stads en streekvervoer E-tickets in de app Reizen op rekening OV Prijswijzer Scholieren en Studentenkortingen en voordelen Studentenreisproduct OV-chipkaart. Nieuwsoverzicht Evenementen Voordeel in het OV. Onderweg Handig om te weten Studentenreisproduct in de zomervakantie. Reisadvies via je eigen website 9292 Vertrekwijzer 9292 Reisadvies API 9292 Locaties API Adverteren Dienstregeling in 9292 planner. Toegankelijkheid Fiets in OV Huisdieren en OV Naar het vliegveld Naar vliegvelden buitenland OV-etiquette 175 jaar reisinformatie Vervoer op maat. Contact en service. Veelgestelde vragen algemeen Veelgestelde vragen e-tickets OV-bedrijven Contact met 9292 9292 Hoofdkantoor. Werken bij 9292 Missie, visie en kernwaarden Magazine 9292reist Geschiedenis Diensten Pers Media Algemene Leveringsvoorwaarden CEF financiering voor ontwikkeling NeTEx. Waar wil je heen? Van: Adres, station, postcode, etc.
Waar kan ik op letten om een veilige app te downloaden?
Als een app 150.000 keer gedownload is, is de kans groot dat de app veilig en betrouwbaar is. Wees voorzichtiger als een app slechts 15 keer gedownload is. Lees de voorwaarden. Lees goed de voorwaarden van de app om te kijken tot welke informatie en functionaliteit je de app toegang geeft.

Contacteer ons