Meer resultaten voor nederlandse

 
nederlandse
Nederlandse Loterij: Waar heel Nederland wint Nederlandse loterij.
Meespelen met onze spellen moet vooral leuk zijn. We zijn ons bewust van de verantwoordelijkheid die we dragen voor het op een veilige manier te kunnen spelen en we zetten ons in voor verantwoord spelen. TOTO wint internationale prijs voor campagne verantwoord spelen. De TOTO-campagne 'Op' het matje bij Nathan is op 21 oktober in Londen uitgeroepen tot s werelds beste verantwoord spelen-campagne van 2021. Samen spelen we €168.500.000,-, bij elkaar. Spelers van Nederlandse Loterij: Bedankt! Meer over onze afdracht. Nederlandse Loterij lid van branchevereniging VNLOK. Nederlandse Loterij is een van de initiatiefnemers en lid van branchevereniging Vergunde Nederlandse Online Kansspelaanbieders VNLOK.
NKR. F5B3A27F-5084-4890-9E2E-7A173532F362. Open menu. Zoeken. Meer IKNL sites. Over IKNL. Wat we doen. Organisatie. Innovatie. Oncoguide. Trialbureau. Werken bij ons. Contact. Pers. EN. About IKNL. Cancer Registry. Apply for data. Research. Kankersoorten.
Met 400 IKNL-medewerkers en 200 externe gasten werd feestelijk stilgestaan bij deze mijlpaal. De Nederlandse Kankerregistratie in Europa, interview met Otto Visser. Otto Visser is naast zijn werk als hoofd Nederlandse Kankerregistratie de co-voorzitter van de European Network of Cancer Registries ENCR.
HOME - Nederlandse Leverpatiënten Vereniging NLV.
Met die bagage zet de Nederlandse Leverpatiënten Vereniging zich in voor mensen met een leverziekte door een positieve bijdrage te leveren aan de verbetering van de zorg in het algemeen en het zelfmanagement van de leverpatiënt in het bijzonder. De Nederlandse Leverpatiënten Vereniging is een vereniging voor en dóór leden.
Home Nederlands Soortenregister.
RAVON standaardiseert de Nederlandse namen van zoetwatervissen. 12 oktober 2021 Sytske de Waart. Namen van soorten veranderen geregeld als gevolg van nieuwe inzichten die ontstaan door wetenschappelijke. Stand van zaken. 40.272 Gevestigde soorten in Nederland, waarvan 1.045 exoten. 12.398 Soorten met foto's.'
Taalunieversum Alles over het Nederlands.
Doorzoek deze site.: Deze website wordt niet meer onderhouden. Voor actuele informatie over de Taalunie en projecten van de Taalunie verwijzen wij u naar www.taalunie.org. Onderwijs Nederlands binnen het taalgebied. Voor wie in het onderwijs werkt en informatie zoekt over het onderwijs Nederlands, ook als vreemde taal. Onderwijs Nederlands wereldwijd. Voor wie in het buitenland Nederlands als vreemde taal doceert, studeert of wil gaan studeren. Taal en cultuur. Voor lezers, schrijvers, vertalers en wie zijn weg zoekt in het literaire leven van Nederland, Vlaanderen en Suriname. Feiten en Cijfers. Bezig met een werkstuk of een krantenartikel? Hier vindt u feiten, cijfers en algemene informatie over de Nederlandse taal en het taalbeleid.
Nederlandse F-16's' verkocht aan oefenvijand Up in the Sky.
Het bedrijf vliegt onder ander met A-4 Skyhawks, L159A ALCA, Dassault Mirage F1, MiG-21BIS en de Atlas Cheetah. De Nederlandse F-16s die aan het bedrijf zijn verkocht zullen in de toekomst de rol van vijand op zich nemen tijdens oefeningen op Amerikaans grondgebied.
NOS.nl - Nieuws, Sport en Evenementen Nederlandse Omroep Stichting.
Hoe nu verder met de ambassadeurs in Turkije? 'Internationale' rel als dit doorgaat'.' Herman 71 liep zijn 35ste marathon van Rotterdam: 'Wat' 'n' feest'.' Rotterdam en de marathon passen al 40 jaar bij elkaar. Zo is het leven zonder coronapas: 'Ik' moet elk plasje plannen'.' Op pad met journalist Meena in Kabul: 'Verdrietig' en moeilijk, maar geef niet op'.' Leven we straks in de 'metaverse'' of blijkt het een grote hype? Nieuwe noodkreet uit ziekenhuizen, is te volle IC te voorkomen? Afhankelijkheid en wantrouwen: relatie Rusland en Europa op scherp door gas. Onmacht op IC's: 'Ze' hadden hier niet gelegen als ze waren geprikt'.' Sla de carousel over. Sportwereld en de coronamaatregelen. Oranje op weg naar het WK. Matchfixing in de Nederlandse sport. Ultieme poging formatiedoorbraak. Super League verdeelt de voetbalwereld. Tip de redactie Geef je tips aan ons door. Publieksvoorlichting Voor vragen en reacties.
Home nederlandenu.nl.
Visa voor Nederland. QA's' Caribische visa. Vaccinatie Nederlanders in het buitenland. Nederlanders die in het buitenland wonen, met verlof zijn in Nederland en beschikken over een BSN, kunnen in Nederland worden gevaccineerd. Voor een goede voorbereiding op uw verblijf in Nederland.
Koninklijke Marine Defensie.nl. Alle Hens.
Eenheden en onderdelen. De Koninklijke Marine zet zich met vloot en mariniers wereldwijd in voor veiligheid op en vanuit zee. In Nederland en in het buitenland helpt de marine bij crisisbeheersingsoperaties, humanitaire hulpoperaties en bij rampen. De Koninklijke Marine is het oudste onderdeel van de Nederlandse krijgsmacht.

Contacteer ons