Zoeken naar marketing communicatie stage

 
marketing communicatie stage
Vacature: stagiair communicatie/marketing.
Als je stage loopt bij het Forum, is geen dag hetzelfde. Daarom zijn we op zoek naar een enthousiaste, initiatiefrijke, zelfstandige stagiair die heel veel zin heeft om in deze buitengewone organisatie aan de slag te gaan. Als stagiair lever je een volwaardige en enthousiaste bijdrage aan het team communicatie/marketing. Je bent werkzaam in een zeer dynamische culturele instelling waarbij veel ruimte is voor je eigen interesses en inbreng. Je maakt kennis met alle aspecten van het communicatievak én alle domeinen van het Forum. Afhankelijk van jouw talenten en leerdoelen is nadruk op specifieke domeinen mogelijk. Je werkzaamheden bestaan bijvoorbeeld uit.: Communicatie rondom exposities, Storyworld, festivals en events. Lees meer
marketing bedrijf
Cruyff Foundation.
Home Over ons Het team Stageplaatsen Stage Marketing Communicatie Stage Marketing Communicatie. 20 weken - 5 dagen per week let op! Deze stage is tot juni 2022 ingevuld. DeCruyff Foundation steunt en ontwikkelt wereldwijd impactvolle sporten-spelprojecten. Hierbij focussen we ons op kinderen en jongeren voor wiesport niet vanzelfsprekend is.
marketing
Stage Marketing Communicatie - Maruna.
Stage Marketing Communicatie. Vind jij het leuk om onze marketing onder handen te nemen, ben je op de hoogte van de laatste trends op social mediagebied, vind je het leuk om content te schrijven, onze SEO/SEA op te zetten of onze website te designen/restylen?
marketing communicatie strategie
Stages Communicatie StageMax.
StageMax Sales stage, afstudeeropdracht sales, junior sales. StageMax startersfunctie hbo, startersfuncties hbo, hbo startersfunctie. StageMax Stage HBO. StageMax stageplaats hbo, stageplaatsen hbo. StageMax HBO-stageplek, HBO-stageplekken. StageMax afstudeeropdracht hbo, hbo afstudeeropdrachten. StageMax stage zoeken, hbo stage zoeken, stage zoeken hbo. StageMax Techniek stage, stage techniek, stageplaats techniek. StageMax communicatie stage, stage communicatie, stageplaats communicatie.
amsterdam
Job opening: Creative Marketing Communicatie Yummygums.
Creatieve marketing communicatie stage. Wij zijn op zoek naar een ondernemende en communicatief sterke student met een hands-on mentaliteit. Jij bent enthousiast, planmatig sterk, kan snel schakelen en resultaatgericht. Je komt met creatieve ideeën en weet anderen hierin mee te krijgen.
vacatures
Vacature Online Marketing Communicatie Stage bij Epurple. Delen op Twitter. Delen op Facebook." Delen op Pinterest. Delen op Linkedin.
Online Marketing en Communicatie Stage. Online Marketing en Communicatie Stage. 40 uur p/w. Word jij enthousiast van: online, websites, digital, social? Wil je jezelf graag verder ontwikkelen op het gebied van online marketing en communicatie en houd je van een informele werksfeer?
rotterdam
Stage Bij Marketing Communicatie - Nijkerk LENNOX EMEA.
Een stage bij Marketing Communicatie is erg afwisselend. Het is een stage waarbij je bij veel aspecten op het gebied van Marketing en Communicatie betrokken bent. Samen met de Marketing afdeling die zich in Frankrijk bevindt help je mee om Lennox maximale exposure te geven in de Benelux en de Duitse markten.
ict cursussen
Studentikoze marketing/communicatie topper stage StudentenMarketing.
Je kan echt veel leren op het gebied van Marketing en Communicatie. Je kan je al goed inleven in de doelgroep studenten, want je bent zelf nog een student! Als er iets uit het onderzoek komt dat het bedrijf kan helpen, dan wordt dit ook werkelijk toegepast. Ik kreeg echt het gevoel dat ik iets kon bijdrage! Marleen 2013 - Culturele Maatschappelijke Vormgeving - De Haagse Hogeschool. Tijdens mijn stage kreeg ik alle vrijheid om mijn stageverslag te schrijven, maar ook om een groot deel hiervan daadwerkelijk te gaan uitvoeren.
marketing communicatie stage
Stage Marketing en Communicatie - Bibelot.
Een uitdagende en afwisselende stage. Als marketing en communicatie stagiair bij Bibelot ben je volwaardig lid van het marketingteam. Je bent nauw betrokken bij de programmering en promotieplannen. Je krijgt verantwoordelijkheid voor diverse projecten en hebt de ruimte voor creatieve ontwikkeling binnen het team.
zoekmachinemarketing

Contacteer ons