Resultaten voor wc

 
wc
Wc 6 definities Encyclo.
de wc zelfst.naamw. Uitspraak: we'se' Verbuigingen: wc's' meerv. pot waarop je kunt zitten om te poepen en te plassen, en met een waterbak om door te spoelen Voorbeelden: op de wc zitten, Hij moest nodig naar de wc, wc-bril'Synoniemnb. Gevonden op https//www.woorden.org/woord/wc.:
de wc het wc Genootschap Onze Taal Onze Taal.
De het wc. De het wc. Wat is juist: de wc of het wc? De wc is juist. Het is gebruikelijk om wc als mannelijk de-woord op te vatten. Dat is eigenlijk raar, want wc is een afkorting van het watercloset.
Home X2O.
Toilet kopen? Toilet, wc's, inbouwreservoirs wcbrillen Praxis.
Of je nu kiest voor een moderne toiletpot met hoekige vormen in de uitvoering, of een lekker klassiek toiletpotje prefereert; bij Praxis vind je de wc in jouw stijl. Alles om jouw wc compleet te maken. Bij ons vind je toiletten en inbouwreservoirs van onder andere de bekende merken Grohe, Plieger, Villeroy Boch, Sphinx, Duravit en Geberit.
Zo test jij of jouw toilet écht schoon is! HIH-Logo.
De wc schoonmaken is niet het leukste klusje, maar wel een van de belangrijkste. Jij wilt zo snel mogelijk klaar zijn met het toilet reinigen. Met onze tips is jouw wc binnen 5 minuten grondig schoongemaakt. Lees ze nu! Wc schoonmaken benodigdheden.:
Hé, wie zit er op de wc? Kinderboeken.nl. 207835FC-1782-454D-AD8B-1B3A993A6063. C8204A4C-C82A-449A-8BDC-4CF4A92A3585.
Wat moet hij daar nu mee? Hé, wie zit daar op de wc? Raad je mee? Een hilarisch prentenboek vol dierenvrienden die heel lang moeten wachten voordat de deur van de wc eindelijk open gaat. Favoriet van kinderen EN voorleesouders/juffen/meesters.
Toilet of WC bestellen? Inbouwtoilet, toilet met bidet en brillen bij AFIUM.
Om meteen een set te kopen waar alles bij elkaar past, kunt u kiezen voor een pack. Hiermee kiest u een toilet mét bijpassende wc bril. Ook hebben we accessoire packs, zodat de toiletaccessoires allemaal in dezelfde stijl zijn uitgevoerd.
Toiletsets in vele uitvoeringen villeroy-boch.nl.
Zoals dat voor alle sanitairkeramiek geldt, gebeurt de aanschaf van een toilet niet spontaan tijdens het winkelen in het weekend. De aanschaf van een wc moet goed doordacht zijn, omdat de functionaliteit ook optisch aantrekkelijk moet zijn om een perfecte badkamer te creëren.
Topkwaliteit wc tegels koopt u online bij Tegelmegashop!
We hebben onder andere complete toiletsets, wc potten, wc brillen en fonteintjes. U kun bij ons terecht voor het complete plaatje en uw gehele toilet met onze hulp bij ons samen stellen. Tegels voor uw wc voor de beste prijs bij Tegelmegashop!

Contacteer ons