Op zoek naar app?

 
app
Mobiele app - Wikipedia.
Elk mobiel besturingssysteem heeft een eigen winkel, zoals App Store Apple, Google Play Android, Windows Phone Store en BlackBerry App World. Apps voor het ene besturingssysteem kunnen niet zomaar op een ander systeem geïnstalleerd worden. Dit betekent dat per besturingssysteem een app ontwikkeld moet worden.
Android-apps op Google Play.
Koopjes en kortingen voor huis, tuin en auto. De Mindfulness App - ontspan, focus en slaap. Meditatie en Mindfulness voor jou. Slaap beter, ontspan word meer aanwezig. Memrise Easy Language Learning. Learn Spanish, Japanese, Korean, French, German, Russian 17 more languages.
Action app Action.com.
Apps van Squla Speel de Quizzen op Mobiel en Tablet Altijd en Overal.
Squla spelen doe je overal met de Squla-app. Het werkt heel simpel: download de app gratis en log in met je Squla-account. Je kind speelt alle quizzen en games op tablet en mobiel. Of speel samen met vrienden en doe een Watergevecht tegen elkaar. Download ook als ouder de Squla-app, log in met je ouderaccount en volg gemakkelijk de voortgang van je kind. Heb je nog geen Squla? Download dan ook de app en speel vrijblijvend enkele quizzen! Google Play Store. Op welke apparaten werkt Squla het beste? Je kunt Squla spelen op de computer, tablet en mobiele telefoon.
Nextdoor.
Download de Augeo Qurve app voor jouw vakgebied.
Open op je smartphone de AppStore of Google Play en download de Qurve App. Stap 3: Log in met je e-mailadres. Na installatie van de Qurve app kun je met behulp van een van bovenstaande activatiecodes en je e-mailadres inloggen in de app.
App downloaden Picnic.
Veel plezier met Picnic! Heb je een vraag of kunnen we je ergens mee helpen? Stuur gerust een mailtje naar service@picnic.nl. Download de Picnic-app. De gratis Picnic-app is beschikbaar voor Android en iOS. Download m gauw! App downloaden App downloaden.
9292 reist met je mee - 9292.nl.
Mijn 9292 Mijn 9292. Meer informatie Inloggen. Taal verwisselen EN. Contrast verhogen Hoog contrast uit. Menu gesloten, klik om te openen. Alle verstoringen Ongeplande verstoringen Geplande verstoringen. Trein Stads- en streekvervoer E-tickets in de app Reizen op rekening OV Prijswijzer Scholieren- en Studentenkortingen en voordelen Studentenreisproduct OV-chipkaart. Nieuwsoverzicht Evenementen Voordeel in het OV. Onderweg Handig om te weten Studentenreisproduct in de zomervakantie. Reisadvies via je eigen website 9292 Vertrekwijzer 9292 Reisadvies API 9292 Locaties API Adverteren Dienstregeling in 9292 planner. Toegankelijkheid Fiets in OV Huisdieren en OV Naar het vliegveld Naar vliegvelden buitenland OV-etiquette 175 jaar reisinformatie Vervoer op maat. Contact en service.
Waar kan ik op letten om een veilige app te downloaden?
Als een app 150.000 keer gedownload is, is de kans groot dat de app veilig en betrouwbaar is. Wees voorzichtiger als een app slechts 15 keer gedownload is. Lees de voorwaarden. Lees goed de voorwaarden van de app om te kijken tot welke informatie en functionaliteit je de app toegang geeft.

Contacteer ons