Resultaten voor tanden

 
tanden
Tanden bleken Gent tandartsen Dermadent. Tanden bleken Gent tandartsen Dermadent.
Professioneel tanden bleken: veilig en verantwoord. Je tanden bleken of witten bleaching frist de eigen tandkleur op resulteert in een frisse glimlach! Professioneel tanden bleken. Van groot belang voor het bleken of witten van uw tanden is een gezond gebit.
Melkgebit.
Meestal komen de blijvende tanden eerst achter de kiezen van het melkgebit, soms wisselen eerst de snijtanden. Het blijvend gebit telt 32 blijvende tanden en kiezen: dat zijn er 16 per kaakhelft: 4 snijtanden, 2 hoektanden, 4 valse kiezen, 4 kiezen en 2 verstandskiezen.
Gebit behandelingen nieuwe tanden Wellness Kliniek.
Chirurgen en personeel. Cosmetische tandchirurgie en tandheelkunde maakt je tanden en lach mooier. Er zijn verschillende ingrepen mogelijk om je gebit te verbeteren. Ben je beschaamd voor je tanden als je lacht? Je zelfvertrouwen krijgt een boost met kwalitatieve én preventieve tandzorg. Tanden witmaken / bleken: dental bleaching.
Gezicht Lichaam tanden producten online kopen HBB24.
Veel mensen kijken namelijk naar je tanden. Tanden kunnen door leeftijd, voeding en tandplaque van kleur veranderen. Wil je terug wittere tanden? Kies dan voor een tandpoeder. Het tandpoeder zorgt voor wittere tanden en een schoon gebit. Het poeder polijst de tanden.
Cariës en andere tandaandoeningen Gezondheid en wetenschap.
Alle tanden samen vormen het gebit. Kinderen krijgen 20 tijdelijke tanden, de melktanden. Die vallen uit en maken plaats voor het blijvende gebit dat bestaat uit 32 tanden, 16 in de bovenkaak en 16 in de onderkaak. We hebben 3 soorten tanden: snijtanden, hoektanden en kiezen.
Tand mens - Wikipedia.
Bij mensen hebben de tanden, naast de traditionele rol bij het eten kauwen, malen, happen, etc als een soort eerste halte van het spijsverteringskanaal, nog enkele specifieke functies. Tanden spelen ten eerste een belangrijke rol bij de articulatie van veel spraakklanken.
Vaste prothese op tanden De Smilekliniek.
Brug op tanden. Indien er één of meerdere tanden ontbreken, en de tanden ernaast nog een goede wortel hebben, kunnen we de verloren tanden vervangen met een vaste brug die steunt op de buurtanden. Een brug kan vervaardigd worden uit meerdere soorten materialen oa.
Gratis woordenboek Van Dale.
tand de; m; meervoud: tanden 1 klein, in de kaak bevestigd uitstekend botje om te bijten of het voedsel te vermalen: de tand des tijds aantasting, vernietiging door de tijd; met de mond vol tanden staan niet weten wat te zeggen; met lange tanden eten; met tegenzin; iem.
Tanden poetsen: 5 aandachtspunten voor een efficiënte mondhygiëne Facq.
Zure vruchten, fruitsap en frisdranken tasten je tanden aan. Poets je direct na het eten of drinken van deze zure lekkernijen, dan is er veel kans dat je het tandglazuur wegpoetst en je tanden, of die van je kinderen, extra gevoelig maakt voor gaatjes.

Contacteer ons